Gauswheel

Gauswheel
Gauswheel
Gauswheel
Gauswheel
gauswheel

Wat is er leuker dan op een sportieve en innovatieve manier steppend door de straten te kunnen rijden! De Gauswheel is een unieke urban achtige step/skateboard (is niet electrisch aangedreven) en is geschikt voor bijna alle leeftijden. Vooral de jeugd is heel erg enthousiast over de Gauswheel. Het rijden op een Gauswheel is makkelijk te leren en zorgt ervoor dat je op een sportieve manier in beweging komt. De ervaring leert dat het rijden op een Gauswheel hetzelfde aanvoelt als skiën of snowboarden.

De Gauswheel is gemaakt van hoge kwaliteit composiet materialen zoals koolstofvezel, aluminium en Polycarbonaat Polymeer. Het design zorgt niet alleen voor een uniek aanzicht maar ook voor een onvergetelijke ervaring voor de gebruiker.

De Gauswheel is optioneel uitgerust met een Tektro hydraulisch remsysteem voor het downhill rijden. U kunt uw snelheid gemakkelijk aanpassen met de rem hendel. Deze hendel kunt u losmaken met behulp van het quick release sluitsysteem aan de zijkant voor de comfort.

Nuttige info:

Leeftijd:

Vanaf 10 jaar

KLedij:

Sportieve kledij (regenkledij), stapschoenen met een goed profiel, reservekledij

Hebt u interesse in de aankoop van een Gauswheel neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

 

CONTACT

Tel.: +32( 0)80 68 56 47

Gsm: +32 (0)498 46 68 12