Hoogteparcours

Hoogteparcours
Klimbos
Hoogteparcours
Klimbos
Hoogteparcours
Klimbos

Hoogteparcours

Zit jouw bedrijf vol met avonturiers? Gaan jij en je collega’s geen enkele uitdaging uit de weg? Ook niet wanneer jullie daarvoor met de voeten van de grond moeten? Dan is ons touwenparcours ideaal voor jou. 

Ons touwenparcours geeft je niet enkel een kick maar ook uitzicht over het kasteeldomein van Farnières.

Het parcours sleept je mee over enkele uitdagende en originele touwbruggen. Maar we moeten dan natuurlijk ook nog naar beneden. Onze grote kabelbaan neemt je mee en zorgt voor een leuke afsluiting van het parcours.

Ons hoogteparcours is wat kleinschaliger dan de grote klimparken in Europa.

Daardoor is deze goed toegankelijk voor iedereen om eens een activiteit op hoogte uit te proberen. Onze begeleiding richt zich erop om zowel onervaren als “ervaren” mensen, jonge mensen als oudere mensen samen een leuke succes-ervaring te laten beleven gedurende het gehele parcours.

Naast ons touwenparcours hebben we op het domein nog enkele andere activiteiten die je mee de lucht in nemen. Hang je soms de aap uit op je werk? Geniet er dan van om samen met je collega’s ongegeneerd in onze klimbomen te klauteren (monkey klimmen). Voor de echte durvers staat er ook nog een rappel en het kratstapelen klaar. 

Nuttige informatie

Voor collega' s onder de 120 kg.

KLEDIJ:

Sportieve kledij (regenkledij), stapschoenen met een goed profiel, reservekledij, haarelastiek (in geval van lang haar)

 

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met Avenature voor een aangepast aanbod.


Gsm: +32 (0)498 46 68 12