Wie zijn wij

 

Avenature BVBA is een jong en dynamisch bedrijf in de Ardennen, dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid. Uit liefde voor de natuur en de zin naar avontuur,  zorgt de zaakvoerder Yves Vuegen samen met zijn team voor zeer mooie en onvergetelijke momenten.

Afbeelding van zaakvoerder Yves Vuegen

Wij bekijken de activiteit altijd vanuit de vraag van de klant. Wat is uw doel? Een activiteit in het kader van Teambuilding, teamtraining, of een bedrijfsuitje, een groepsuitje, familieuitje, een schoolreis of sportdag. Wat kan uw groep? Met wat voor groep hebben we te maken, wat kunnen de mensen, en wat niet. We maken vervolgens een duidelijke offerte op basis van uw wensen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

De activiteiten kunnen doorgaan op onze locaties in Vielsalm of indien er voldoende terrein is rondom uw bedrijf of vakantiehuis, kunnen wij met de activiteit ook ter plaatse komen. 

 

Respect voor de Natuur

Afbeelding van boom

Bij Avenature draait alles om het avontuur en de natuur. Respect voor de natuur heeft hier een ereplaats. Bij ons kun je geen quads huren en er wordt geen enkele activiteit georganiseerd met gemotoriseerde voertuigen. Het avontuur vind je in de uitgekiende spellen.

 

Veiligheid

Logo WANT (Wallonie aventure, nature, tourisme)
Avenature is door W.A.N.T. (Wallonie Aventure Nature Tourisme) erkend als outdoorbedrijf. Dat betekent dat wij voldoen aan de normen van veiligheid, vergunningen, risicoanalyse etc. Je zult merken dat onze ervaren instructeurs alle activiteiten begeleiden met het oog op de veiligheid van de individuele deelnemers en die van de groep als geheel. Bij ons kun je er op vertrouwen dat het materiaal van hoge kwaliteit is en voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen. Het materiaal wordt goed onderhouden en nagekeken voor elke activiteit. Jullie hoeven enkel plezier te maken, wij zorgen ervoor dat alles veilig en perfect verloopt !