Gps-spel "De Verloren Cryptex" (outdoor escape game)

cryptex, outdoor escape game
cryptex, outdoor escape game
cryptex, outdoor escape game
cryptex, outdoor escape game
cryptex, outdoor escape game
cryptex, outdoor escape game
cryptex, outdoor escape game

"De Verloren Cryptex"

Je kent ze wel, Indiana Jones, Sherlock Holmes en Lara Croft. Ze hebben enkele dingen gemeen. Ze zijn avonturier in hart en ziel en lossen de meest mysterieuze mysteries op. Wil je graag ook eens op avontuur? Dan hebben wij jou hulp nodig. 

Op een dag ontving een antiekhandelaar een mail van een oude vriend. Hij was erg benieuwd naar wat zijn oude vriend hem te vertellen had. Tot zijn spijt kon hij de mail niet lezen. Er was sprake van een rare cryptex. Enkele dagen later werd zijn vriend dood teruggevonden. De speciale boodschap achter deze crytex bleef een mysterie tot de antiekhandelaar op een ochtend een enveloppe ontvangt. In deze enveloppe zitten allerlei vreemde aanwijzingen. De oude antiekhandelaar is slecht te been en roept daarom de hulp in van een speciaal team om het raadsel op te lossen. Wil jij hem helpen om te achterhalen wat zijn vriend hem wou vertellen?  

Met behulp van een gps en een draagbare dvd-speler leg je een hele weg af. Deze weg brengt je stap voor stap dichter bij het mysterie. Maar om de juiste weg terug te vinden moet je allerlei raadsels oplossen. Deze activiteit is perfect voor iedereen die klaar is voor een avontuur.

Nuttige informatie:

Wandeling van +/- 6km (haalbaar met kinderwagens met goede wielen)

Kledij:

Sportieve kledij (regenkledij), stapschoenen met een goed profiel, reservekledij

Duur:

+/- 2u.
Deze activiteit is mogelijk vanaf 4 pers

Contact


Gsm: +32 (0)498 46 68 12