Pakketten

Teamcooking
Bierbrouwerij
Bedrijfsuitstap
Catering
Chocola
Teamphotography
Teamcooking

Minimaal 10 personen

Informeer gerust naar andere combinaties.

 

Actief koken.

Kom de Ardennen beleven, ook op culinair niveau!

Kook mee met jouw team of familie in een Kook Expérience (kookworkshop).

Kook en eet, samen met je gezelschap, onder deskundige en inspirerende begeleiding, een heerlijk 4 gangen menu met de waanzinnig lekkere seizoenproducten uit onze mooie omgeving. De recepten krijg je achteraf natuurlijk mee naar huis! Duur: +/-4 uur (tafelen incl)

 

Actieve beeldvorming.

Samen een workshop fotografie beleven.

Een Photo Expérience is de Ardennen beleven door de ogen van een creatieve beroepsfotograaf, met een bijzondere kijk op de Ardennen.

Tips & tricks worden aangeboden middels een inspirerende Foto-workshop.

 

Choco Tof!

Tijdens een live demonstratie van een meester-chocolatier, begeleid door talrijke proeverijen en een vleugje humor ontdekt u de oorsprong van chocolade en de verschillende technieken die gebruikt worden om pralines, beeldjes en andere chocoladespecialiteiten te maken

Duur: ca. 1 uur, daarna gratis toegang tot het museum.

 

Na actief plezier aan het bier

Breng na uw activiteit een bezoek aan een lokale brouwerij en leer de verschillende stadia van haar bierproductie kennen.

U zal worden ondergedompeld in het hart van de ultramoderne faciliteiten, perfect geïntegreerd in een oude, typisch Ardeense boerderij uit de 18e eeuw.

Leren…maar ook genieten!

In een gemoedelijke sfeer wordt er na het bezoek een proeverij van een aantal bieren worden aangeboden.

 

Actieve trek

Bij onze activiteiten kan u ook uw lunch en/of diner vastleggen op 3 mooie locaties.

In een voormalig 18e eeuws kasteel is er een brasserie-restaurant waar heerlijke lokale specialiteiten kunnen worden geproefd.

U wordt verwelkomd in een vriendelijke, warme en magische sfeer. Het decor is uitzonderlijk en volledig ingericht in een middeleeuwse stijl.

Of op een mooi domein met een jachtslot uit de 19e eeuw, de thuislocatie van veel van onze activiteiten, kan u genieten van een lunchbuffet en/of een BBQ-buffet met eenvoudige ingrediënten.

 

Contact:

info@avenature.be

(0032) (0) 498 - 46 68 12