Het Zwaard van Xivry

Het Zwaard van Xivry
Het Zwaard van Xivry
afbeelding van Het Zwaard van Xivry
afbeelding van Het Zwaard van Xivry
afbeelding van Het Zwaard van Xivry
Teambuilding
Bedrijfs uitje
Teambuilding

Wat is het Zwaard van Xivry?

In de kelders van Farnières, achter een valse muur, vonden we een tafel die dateert vanuit de Middeleeuwen. Op deze tafel staat een inscriptie. Maar dat is niet alles. In het midden van de tafel steekt een zwaard. Diegene die het zwaard eruit kan trekken, heeft volgens de legende “eeuwig geluk”. Maar je kan het zwaard er niet zomaar uit trekken. Je moet eerst de inscriptie ontcijferen. Om deze te ontcijferen moet je een aantal proeven doorstaan. Bij elke proef die je goed uitvoert, krijg je een stuk perkament met daarop een stukje van de puzzel om de inscriptie te ontcijferen.

De proeven:
1 Folterzaal: reuze bibberspiraal en doolhof (deze moet men met 6 personen bedienen met behulp van touwen)
2. Sleutelkamer: De teams moeten 6 sleutels terugvinden binnen een bepaalde tijd. Deze sleutels zitten verborgen in kisten maar deze zijn op slot. Kunnen jullie de code kraken en de kisten openen?  
3. Het Web: Hier moeten de teams bepaalde zaken terugvinden in een web.
4. De Slotgracht: de teams moeten een slotgracht oversteken. Niet met een brug, maar enkel met het materiaal dat ze ter beschikking krijgen. De teams moeten vervolgens een sleutel zien te bemachtigen om aan de wachter te overhandigen.
5. Zaal der duels: De teams moeten een aantal duels spelen. (kleine fort Boyard spelen zoals o. a Awalée, de stokjes, de kaarten, …)

Nuttige informatie

Wij nodigen u uit om contact op te nemen met Avenature voor een aangepast aanbod.


Gsm: +32 (0)498 46 68 12